Spania / Barcelona
Ainb Sagrada Familia - 2 Dormitoare
De la: 190 euro
Detalii oferta

Adresa: Calle Sicilia, 109, Barcelona 
 
Apartamentele AinB Sagrada Familia se afla intr-o zona ideala, foarte centrala, din cartierul Eixample. Statia de metrou Arc de Triumf se afla la doar 250 m iar statia de autobuze Barcelona Norte, la doar 150 m de adresa apartamentelor.  Majoritatea atractiilor turistice sunt la distante de mers pe jos. Printre acestea, se pot enumera: Sagrada Familia, cartirul Gothic si Las Ramblas, Arcul de Triumf, Parc de la Ciutadella, Port Vell etc  

Suprafaţa apartamentului: 65 m².

Apartamentele cu doua dormitoare au o capacitate maxima de 6 persoane (4 persoane vor domi in cele doua dormitoare, iar alte doua persoane vor dormi in sufragerie, unde se afla o canapea extensibila). Sunt apartamente moderne, cu un decor minimalist si sunt echipate pentru o sedere turistica comfortabila. Toate apartamentele au balcon si doua bai spatioase (una pentru fiecare dormitor).  Bucataria este completa si dispune de frigider + congelator, aragaz + cuptor, dar si cuptor cu microunde, prajitor de paine, fierbator de apa si cafetiera, dar si vase si ustensile de bucatarie. 
 
Cladirea are lift si Receptie.  

 


Destinatia ta

Barcelona este destinatia ideala pentru o vacanta in Europa! Agentia de turism Mapping Travel are punct de lucru aici si, alaturi de cele mai bune oferte de cazare, preluate direct de la proprietari, va ofera recomandari si itinerarii personalizate in functie de numarul de zile de sejur si interesele personale.


AinB Sagrada Familia Apartments

Apartamente centrale, moderne si complet utilate pentru un sejur ideal in Barcelona.

Apartamentele cu 1 dormitor au o capacitate de 2-4 persoane iar cele cu 2 dormitoare au o capacitate de pana la 6 persoane.

Adresa exacta este Carrer de Sicilia 109 Barcelona


Tipuri de camera


Apartament cu 1 dormitor

Suprafaţa apartamentului: 45 m² Apartament cu o capacitate maxima de 4 persoane si un decor minimalist, elegant. Are aer conditional, caldura prin calorifere, Wifi si televiziune si o bucatarie complet echipata ce include un aragaz, cuptor si cafetiera.

4 adulti

Apartament cu 2 dormitoare

Suprafaţa apartamentului: 70 m² Acest apartament luminos are aer conditionat, decor minimalist si elegant, WiFi gratuit si balcon. Dispune de 2 dormitoare duble sau twin, 2 bai si sufragerie spatioasa, cu canapea extensibila dubla si TV cu ecran plat. Capacitate maxima apartament: 6 persoane

6 adulti


Masa

Fara masa

Mesele nu sunt incluse.

Cere oferta

Date vacanta
Date contact
Contacteaza-ne

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebare
share